Marin kosmetika

Marin kosmetika

True Elements ™ ekologisk marin kosmetika

När Nikken skapade ekologisk marin kosmetika från True Elements, hämtade Nikken sig från det mineralrika vattnet i haven och tången som är specifika för Iroisehavet utanför Bretagnes kust. True Elements-sortimentet är ekologiskt certifierat av Ecocert. Detta ger en viss säkerhet, viktigt för kunder som förstår att hudvård är vård.

Köp Nikken-föremål

Min Nikken-butik kan nås här
Nikken säljer endast via sina konsulter i deras Nikken-butik

När du öppnar min Nikken-butik, glöm inte att välja ditt land ovan efter att ha tagit bort cookies

True Elements-sortimentet är ett lyxigt naturligt sortiment, GMO-fritt, konserveringsfritt, parabenfritt. Hon är Ecocert greenlife och bioetisk certifierad. Till följd av 15 års forskning hjälper det till att omstrukturera och mineralisera huden igen.

Ecocert-certifierad

Tång från Bretons kuster

Ekologiska och organiska

Certifiering av certifieringen :

99,06% av de totala ingredienserna är av naturligt ursprung.
20,85% av de totala ingredienserna kommer från Organic Farming.

 

Balansera din hud i pH för att harmonisera kroppens naturliga kemi. Alla våra marina kosmetiska produkter är rena, organiska och garanterade fria från parabener, GMO, mineraloljor, ftalater, fenoxietanol, PEG, EDTA, färgämnen och andra konstgjorda smaker.

 

True Elements fick det mycket prestigefyllda H. Pirantioni Innovation Prize vid 45: e internationella estetikerkongressen i Paris.

Tång från Bretons kust

 

Havet är livets födelseort. Och det är naturligtvis här vi i oräkneliga år har kunnat hitta de perfekta ingredienserna för naturlig hudvård.

Tång har använts i tusentals år för vård och näring av huden. De är naturligt rika på spårämnen, mineralsalter och aktiva ingredienser som fungerar tillsammans med vårt eget biologiska system.
Det finns faktiskt många sorter av tång, som alla har utvecklat sin egen skattkomponent av ingredienser för naturlig och effektiv hudvård, såsom proteiner, mineraler, vitaminer, kolhydrater och spårämnen. När du arbetar i synergi kan alla dessa ge otroliga fördelar för huden.

True Elements är en serie organiska, parabenfria och högkvalitativa hudvårdsprodukter tillverkade av mjukt odlad tång (ansvarsfullt och hållbart), för när det gäller hudvård i perfekt balans med vårt eget känsliga och komplexa system har naturen rätt svar.

Speciellt skapad för att återfukta, återuppliva, tona och stärka huden, varje artikel i vårt nya sortiment utför en specifik uppgift. Men i var och en av dem har hudfördelarna intensifierats genom noggrant urval av unika blandningar av röda, bruna och gröna alger, rika på naturliga mineraler. Delikat applicerade processer – mild torkning, mikronisering och koncentration – användes också för att extrahera de mest aktiva ingredienserna från algerna och bevara deras egenskaper i slutprodukten. Som ett exempel på en tanke som går i uppfyllelse för vårt sortiment innehåller Tonic Lotion spraytorkad havsvatten, som är otroligt nära blodplasma i sin kemiska sammansättning, vilket gör att din kropp kan absorbera näringsämnen genom osmos.

 

Ekologisk och organisk marin kosmetika

Ecocert var det allra första certifieringsorganet som utvecklade en standard för ekologisk och organisk kosmetika.