Magnetisk teknik

Magnetisk teknik

Avancerad magnetisk teknik

Nikken Magnetic Technology har utvecklats i olika former, med målet att producera en miljö som närmare matchar det naturliga magnetfältet som har omringat människor i årtusenden.

Se alla Nikken-produkter

Min Nikken-butik kan nås här
Nikken säljer endast via sina konsulter i deras Nikken-butik

När du öppnar min Nikken-butik, glöm inte att välja ditt land ovan efter att ha tagit bort cookies

Köp Nikken-föremål

Min Nikken-butik kan nås här
Nikken säljer endast via sina konsulter i deras Nikken-butik

När du öppnar min Nikken-butik, glöm inte att välja ditt land ovan efter att ha tagit bort cookies

Field Gradient Technology

Vissa Nikken-produkter, som KenkoDream®-täcken, använder bipolära magneter individuellt eller i en grupp med flera magneter.

De enskilda bipolära magneterna är exakt fördelade. Denna inriktning producerar en ström av magnetiskt flöde (kraftlinjer) mellan magneterna vilket skapar en oavbruten fältgradient.

 

DynaFlux® magnetisk teknik

DynaFlux Magnetic Technology placerar magnetiska ytor med samma polära orientering, antingen negativa eller positiva, i direkt motstånd på flera ställen. En kapslad konstruktion håller dessa element stadigt på plats för att övervinna fenomenet naturlig avstötning. Att placera magnetfält i motsats resulterar i en multiplikatoreffekt, vilket ökar magnetisk styrka och skärpedjup.

 

Statiska magneter i jämförelse med elektromagnetisk teknik

En speciell egenskap som alla Nikkens magnetiska produkter och tekniker har gemensamt är att använda statiska magneter.

En statisk eller permanent magnet är ett fast material som har inneboende magnetism. Därför bibehåller en statisk magnet sin magnetism permanent. Till skillnad från en elektromagnet som är beroende av elektrisk ström för att producera ett magnetfält.

 

Effekterna

Magnetisk energi är en del av vår naturliga miljö. Jordens magnetfält erkänns också som en skyddande barriär mot farlig strålning från rymden.

Magnetisk utjämningsteknik är en princip baserad på det faktum att mänsklig kontakt med jordens magnetfält har störts och försvagats av föremål som gjorts av den moderna civilisationen. Denna teknik försöker motverka denna effekt genom att skapa en miljö som närmare matchar det naturliga magnetfältet som har omringat människor i årtusenden.

Våra senaste blogginlägg

    Sorry, no posts matched your criteria.